Contact

PROVADA 2017

terug naar overzicht 30 mei 2017 - 01 juni 2017

Cushman & Wakefield is ook dit jaar weer aanwezig tijdens de vastgoedbeurs die plaatsvindt op 30/31 mei en 1 juni 2017 in de RAI Amsterdam. De stand van Cushman & Wakefield vindt u in hal 10, standnummer 11. Hier kunt u dagelijks onze vastgoedadviseurs ontmoeten. 

 Provada standbemanning

Welke activiteiten worden (mede) door Cushman & Wakefield georganiseerd?

Take a seat op PROVADA Future
Cushman & Wakefield is dit jaar prominent aanwezig op PROVADA Future - Take a seat. Toonaangevend zijn én blijven betekent voor ons actief bijdragen aan versnelling van innovaties binnen de vastgoedsector. Tijdens onze 'Take a seat'-sessies worden nieuwe technologieën en innovaties besproken die impact gaan hebben op uw en onze business. Gesprekken met grown-ups, start-ups en innovators over dilemma´s, ideeën, kansen en visies. Met als doel: openstaan voor andere samenwerkingsvormen. Kies een tafel, praat mee en connect! Onze hosts waarmee u in gesprek kunt zijn Elsbeth Quispel, Erik Kaman, Jeroen Boogaard, Boris Ziermans en Frank van der Sluys. Kies hier uw sessie.

Slotdebat Young Talent Award
Op donderdag 1 juni om 11.00 uur op de stand van Vastgoedmarkt vindt het slotdebat van de Yardi/Vastgoedmarkt Young Talent Award 2017 plaats. Roel Timmermans, consultant Capital Markets Cushman & Wakefield, is een van de drie finalisten die tijdens dit slotdebat gaat laten zien waarom hij de Young Talent Award verdient. Breng hier uw stem uit op uw favoriet.

Rondetafelgesprek Dutch Green Building Council: Meters voor klimaat
Samen met marktpartijen ontwikkelt de Dutch Green Building Council (DGBC) een Deltaplan dat erop gericht is de verduurzaming van de bestaande gebouwde omgeving te versnellen. Onder het thema ´Meters maken voor klimaat´ organiseert DGBC op de PROVADA een rondetafel over het Deltaplan met als doel een discussie te voeren over de systeemverandering die nodig is om tot grootschalige verduurzaming van vastgoed te komen. Deelnemers aan de discussie zijn marktpartijen zoals financiers, gemeentes en taxateurs. Cushman & Wakefield is een van de participanten en wordt aan tafel vertegenwoordigd door Jeroen Boogaard, Head of Banking Valuations & Advisory. Het gesprek vindt plaats op de stand van ABN AMRO in hal 11 op donderdag 1 juni van 15.30 - 16.15 uur.

Slotdebat Innovatie Expeditie
Dagelijks organiseert PROVADA een Innovatie Expeditie. Deelnemers stappen even buiten de bestaande kaders van de vastgoedwereld en laten zich inspireren uit onverwachte hoeken. Op donderdag 1 juni vindt een slotdebat plaats van deze expeditie van 15.00-15.30 uur. Een drietal CEO’s van gevestigde vastgoedondernemingen gaan in gesprek met prof. dr. Toni Sfirtsis (Strategie & innovatie). Zij blikken terug op de geleerde lessen uit de drie innovatie expedities en geven hun visie over hoe de vastgoedsector zich moet heruitvinden om een succesvolle toekomst aan zich te verbinden. Jeroen Lokerse van Cushman & Wakefield is een van CEO's die hierbij aanwezig is.