Contact

Hoofdkantoor Cushman & Wakefield in UNStudio Amsterdam

01 mei 2017

UNStudio _Amsterdam

 

Vorige week is internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield verhuisd vanuit het Atrium naar UNStudio op de Amsterdamse Zuidas. In dit hoofdkantoor van de Nederlandse organisatie worden de teams van het voormalige DTZ Zadelhoff, dat sinds november 2016 deel uitmaakt van Cushman & Wakefield, samengevoegd met de Cushman & Wakefield teams.

 

DTZ Zadelhoff huurde al sinds 2014 de eerste en tweede verdieping in UNStudio. Voor het combineren van alle activiteiten op het hoofdkantoor in Amsterdam heeft Cushman & Wakefield een aanvullende huurovereenkomst gesloten met verhuurder Union Investment Real Estate voor de huur van circa 2.150 m² kantoorruimte op de bovenste twee verdiepingen.

 

Tegelijkertijd bundelt het Asset Services team de activiteiten in het bestaande kantoor aan het Franz-Lisztplantsoen in Utrecht. Cushman & Wakefield kiest er voor om in alle belangrijke steden in de Randstad en in de regio aanwezig te zijn om zo specifieke regionale kennis te combineren met specialistische kennis vanuit centrale, landelijk opererende service lines in alle sectoren van de markt.