Contact

TrainMore huurt voormalig politiebureau aan Koninginneweg Amsterdam

17 mei 2017

Train More _Amsterdam _600pxFitnessconcept TrainMore heeft een huurovereenkomst gesloten voor 15 jaar met de Nedstede Groep voor de huur van het voormalige politiebureau aan de Koninginneweg 29-31 in Amsterdam-Zuid. Het monumentale gebouw heeft een oppervlakte van circa 1.498 . De vestiging aan de Koninginneweg wordt de vierde locatie van TrainMore in Amsterdam.

TrainMore is een revolutionair fitnessconcept dat zich positioneert als een lifestyle. Onder het motto ´make every workout count´ beloont TrainMore elke workout met een korting van 1 Euro. TrainMore voorkomt hiermee dat de organisatie zogenoemde ´slapende´ leden heeft en leden sporten hierdoor gemiddeld 70% meer dan het landelijk gemiddelde.

De locatie aan de Koninginneweg wordt de TrainMore flagshipstore met een grote vrije fitnessruimte en de nieuwste apparatuur van Technogym, vier groepslesstudio’s waar je terecht kunt voor cycling, boxing, high intensity interval training en yoga. Verder komt er een groot aanbod voor personal training en een cold pressed juicebar. 

Appelhoven Vastgoedadviseurs heeft de belangen van TrainMore behartigd tijdens
deze transactie. De verhuurder, Nestede Monumenten, werd geadviseerd door Cushman & Wakefield.