Cultuur

We genieten van een succesvolle deal waarin de opdrachtgever altijd centraal staat. We willen de beste resultaten voor onze klant zodat de klant tevreden is. Zijn tevredenheid begint met een goede, professionele relatie, pro- activiteit en een deskundig advies. Dat vraagt van iedereen optimale inzet, continue studie en natuurlijk maximale betrokkenheid. We willen immers tot de besten in ons vak behoren!

Wij zijn een platte organisatie met veel vrijheid voor persoonlijke invulling van het werk. Je kent de meeste collega's persoonlijk en ontmoet ze in het Koetshuis in Breukelen, (ons 'clubhuis' op het landgoed van grondlegger Cor van Zadelhoff) of op interne evenementen.

We vinden het belangrijk om op een professionele manier naar buiten toe te treden, intern is de sfeer informeel, laagdrempelig en teamgericht. Natuurlijk geldt bij ons 'voor wat, hoort wat'. Uitzonderlijke prestaties worden uitstekend beloond. Wij bieden een marktconform pakket aan arbeidsvoorwaarden aan. Naast een goed salaris behoren onder andere een winstdeling, een auto van de zaak voor de commerciële medewerkers, een collectieve ziektekostenverzekering en een tegemoetkoming in de studiekosten tot de arbeidsvoorwaarden.

Als marktleider heeft DTZ Zadelhoff jou dus veel te bieden en sta je zelf aan het roer van jouw succes.

Meer weten over de organisatie DTZ Zadelhoff? Klik hier.